کشک زرد سیستانی را چطور تهیه می کنند؟

خبرها 21 دی 1398

کشک زرد سیستانی یکی از غذاهای بسیار لذیذ ومقوی سیستانی میباشد.غذایی کاملا سنتی واختصاصی سیستانیان؛غذای کشک زرد تقریبا مانند غذاهای آماده میباشد چراکه زحمات اصلی آن را قبلا خانم های کدبانوی سیستانی کشیده اند.

کشک زردسیستانی که سرشارار مواد مغذی ومورد نیاز بدن میباشد اثر شگرفی برحافظه دارد.شاید یکی از دلایل قوی هیکل بودن وهوشمندی سیستانیها مصرف کشک زرد میباشد.

کشک زرد (کشک زابلی) : مخلوطی تخمیر و خشك شده از بلغور گندم، ادویه، زرد چوبه و دوغ است . این مجموعه را به مدت یک هفته الی ده روز در کیسة نخی می‌گذارند، سپس آن را درآورده و پس از ورزدادن، پودر می‌کنند.

کشک زابلی به صورت یک غذای کامل و مقوی در مدت کوتاهی طبخ می‌شود. برای مصرف، مقداری ازآن را با روغن و پیاز سرخ می کنند، سپس رویش آب می ریزند و می گذارند تا بجوشد .

مواد لازم برای تهیه کشک زرد :

((خود پودر کشک زرد که درتهیه غذا ی کشک زرد استفاده میشود)): گندم – سیر – دوغ – ادویه مخصوص كشك زرد ) و ادویه جات مخصوص كشك زرد سیستان ::.((برای تهیه خودپودر کشک زرد)) تخم گشنیز – تخم شوید ( شوتك ) – فلفل – زیره – رازیانه ( بادیو ) – زردچوبه )

ارسال نظر

خطا ...
آدرس ایمیل وارد شده نامعتبر است.
متوجه شدم